Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΘΗΣΕΑΣ

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2510600205-07

Τι σημαίνουν όμως για την κοινωνία τα Κε.Δι.Βι.Μ. 2

Marketing Tools

Η εμπειρία των στελεχών του Κέντρου συνδυασμένη με την αποφασιστικότητα και την γνώση αποτελούν εχέγγυα για μια δυναμική και μακροχρόνια πορεία του Θησέα. Τι σημαίνει όμως για την κοινωνία και τους κατοίκους της περιοχής η λειτουργία ενός ισχυρού κέντρου δια βίου μάθησης στη πόλη;

Τα Κε.Δι.Βι.Μ. 2 θα αποτελέσουν στο άμεσο μέλλον το άρμα στο οποίο η κοινωνία θα βασίσει την μετεξέλιξη της προς ένα καλύτερο μέλλον. Μέσα από την κατάρτιση των εργαζομένων και την ποιοτικότερη παροχή εργασίας θα προκύψουν οι σχέσεις που θα αλλάξουν και θα εκμοντερνίσουν την εργασία στην χώρα μας.

Παράλληλα η ίδια η δημιουργία του κέντρου δημιουργεί μια ισχυρή δυναμική για την πόλη μας, τόσο από οικονομική όσο και από εργασιακή σκοπιά. Πρωτίστως όμως καθίσταται ένας ισχυρός κόμβος ανάληψης πρωτοβουλιών και συνεργασιών, δημιουργίας διαύλου επικοινωνίας μεταξύ επιχειρήσεων-εργαζομένων και ανέργων και όχημα υλοποίησης των αναπτυξιακών αποφάσεων που λαμβάνονται.

Με ένα διευρυμένο δίκτυο συνεργασιών και εξωστρεφή πολιτική δημιουργεί συνθήκες αξιοποίησης και εισροής οικονομικών πόρων που παρέμεναν αδρανείς ή ανεκμετάλλευτοι.

Επικοινωνία:

Υακίνθου 4,

Καλαμίτσα Καβάλας,

 Τηλ. +2510.600205-07

theseus.kavala@gmail.com

 info (@) theseus.edu.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Ποιοι Είμαστε

Masoko

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΘΗΣΕΑΣ λειτουργεί με τον Κωδικό Άδειας 2000127 Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π που έχει λάβει από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π).

Δραστηριότητες

 

  • Οργάνωση Εκπαιδευτικών και Επιμορφωτικών Σεμιναρίων

  • Διασύνδεση Καταρτιζομένων με την αγορά Εργασίας

  • Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε Ανέργους

  • Εκπαίδευση Εκπαιδευτών