Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΘΗΣΕΑΣ

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2510600205-07

Γενικές Πληροφορίες Ακαδημίας

      Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 – ΘΗΣΕΑΣ σε συνεργασία με την Ακαδημία Ρομποτικής του Πανεπιστημίου FREDERICK υλοποιεί Προγράμματα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά ηλικίας 6 – 15 ετών.

    Τα μαθήματα της Ακαδημίας Ρομποτικής στηρίζονται στη φιλοσοφία Ρομπότ Συνεργάτες Μάθησης: Εξετάστε, Διερευνήστε και Ανακαλύψετε μέσω Κατασκευής και Προγραμματισμού. Οι δραστηριότητες έχουν σκοπό να εμπλέξουν μαθητές ηλικίας 6-15 χρόνων στο μαγικό και ενδιαφέρον κόσμο του προγραμματισμού και των ρομπότ.

  Το καινοτόμο αναλυτικό πρόγραμμα εκπαιδευτικής ρομποτικής χωρίζεται σε 5 διαφορετικά επίπεδα και περιλαμβάνει: παρουσιάσεις, εκπαιδευτικά παιχνίδια, ντοκιμαντέρ, πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, βιωματικές δραστηριότητες, αποσυνδεδεμένες αλλά και δραστηριότητες μέσω διαδραστικών (ρομπότ: κατασκευή και προγραμματισμός) & διαδικτυακών τεχνολογικών εργαλείων (εκπαιδευτικά λογισμικά & προσομοιώσεις). Η Ακαδημία Ρομποτικής διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό για την υλοποίηση των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων ρομποτικής. Αξιοποιεί ποικίλα εκπαιδευτικά πακέτα ρομποτικής, διάφορες πλατφόρμες και περιβάλλοντα οπτικού προγραμματισμού, όπως επίσης και εκπαιδευτικά διαδικτυακά λογισμικά, παιχνίδια και περιβάλλοντα σχετικά με την ρομποτική.

 

 

 

 

Επικοινωνία:

Υακίνθου 4,

Καλαμίτσα Καβάλας,

 Τηλ. +2510.600205-07

theseus.kavala@gmail.com

 info (@) theseus.edu.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Ποιοι Είμαστε

Masoko

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΘΗΣΕΑΣ λειτουργεί με τον Κωδικό Άδειας 2000127 Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π που έχει λάβει από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π).

Δραστηριότητες

 

  • Οργάνωση Εκπαιδευτικών και Επιμορφωτικών Σεμιναρίων

  • Διασύνδεση Καταρτιζομένων με την αγορά Εργασίας

  • Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε Ανέργους

  • Εκπαίδευση Εκπαιδευτών